KEMAL YERLİ 12 ŞUBE AÇILIŞI

Orhangazi’nin en büyük market zincirlerinden Kemal Yerli Market, 12'nci mağazasını İznik’te Atatürk Caddesi üzerinde açtı. Orhangazi’de 11 şube ile hizmet veren Kemal Yerli Market, İznik’teki ilk şubesini şehir merkezinde hizmete soktu. 

Açılışa özel indirimlerin gerçekleştirildiği Kemal Yerli Market’in İznik şubesinin açılış törenine Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi TSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı, İznikli siyasi parti temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. 

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik ile Orhangazi’nin gölün iki yakasında kardeş şehir olduğuna vurgu yaparak, "Orhangazi’de bir çok İznikli, İznik’te de birçok Orhangazili esnafımız iş yapıyor. Orhangazi’de bir çok kişiye istihdam sağlayan Kemal Yerli Market’in İznik’te de mağaza açması hem bizleri hem de İznik halkını mutlu etti"dedi. 

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ise Kemal Yerli Market’in 300’ün üzerinde insana istihdam sağlaması bakımından iki ilçe için de önemli bir yatırım olduğunu belirterek, yeni mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde mağazanın kurdelesi kesilerek açılış gerçekleştirildi.
 

AÇILIŞ
AÇILIŞ
AÇILIŞ
AÇILIŞ
AÇILIŞ