İlçemizin Markasi Kemal YERLİ

İlçemize yakisir bir marka olmak üzere yola çiktik , iste  ilçemizin  yerli markasi; KEMAL YERLİ MARKET

Müsterimizin rahat, ferah, modern magazalarimizda; aradiklari bütün ürünleri satin almalari ve hizmet kalitesini bulmalari, alisverislerini, kahve tadinda bir keyfe dönüstürmeleri en büyük hedefimizdir.

Biz müsterilerimiz; 15.000'i asan zengin ürün çesidimizle En Kaliteli Ürünleri En Ucuz fiyatlarla sunuyoruz. Magazalarimizda daima müsteri memnuniyetini ön planda tutarak hep daha iyiyi amaçliyoruz.

Aktif üye sayisi13,000'in üzerine çikan örnek projemiz Kemal YERLİ kart ; müsterilerimize sok indirimli ürünler, çapraz promosyonlar ve birçok sürpriz hediyelerden yararlanma imkani saglar.

Yönetim Kurulu Baskani ve üyeleri olarak çalisanlarimizla motivasyon toplantilarimizda kurumsal hizmet çalismasi yaparken sektörle ilgili gelismeleri degerlendirebiliyor ve Kemal YERLİ ailesi olarak bir araya gelmenin mutlulugunu paylasiyoruz.

Magazalarimizdaki hizmet anlayisimizi, personel kalitemizi, ürün yelpazemizi ve fiyat stratejimizi yapilandirirken sizin gözünüzle bakiyor, binlerce müsterimizin nabzini tutarak ; istek ve dileklerini can kulagi ile dinliyoruz. Hizmet anlayisimizi degisen ve gelisen sartlara göre her alanda yeniliyoruz.

Zirveye giden yol inisli çikisli ve hatta virajlidir. Ama her viraj zirve kadar önemlidir. Çünkü kalite ayrintida gizlidir. Magazalarimizda aradiginiz her seyi en uygun sartlarda bulabilmeniz için en ince detaylarla titizlikle ilgileniyoruz.

Degisim bir baslangiçti… Degistirdiklerimizin devamliligi ise bitmeyen arzumuz… Kemal YERLİ  market ailesi olarak, adim attigimiz her yöre için, hizmet normlarini, bambaska bir yüzle müsterilerimize ulastiriyoruz.  Tüm kusaklarin modern alisveris rüyasinda, biz bir gerçegi temsil ediyoruz. Bu kosulla çalismaya ve kosmaya devam ediyoruz. Kemal YERLİ market En kaliteli En ucuz...

AÇILIŞ